SITF Uutiskirje 3/2018

Jussi Somero
25.9.2018

Uutiskirje 3/2018


Tässä Suomen ITF Taekwon-Do ry:n hallituksen tuorein uutiskirje - lue, mitä liitossa tapahtuu!

Kuva: Ari Kairala

Puheenjohtajan terveisiä


Nyt kun kaikissa seuroissa on pärähtänyt syyskausi käyntiin, hallitus haluaa lähettää syysterveiset kaikille seuroille, harrastajille ja seuratoimijoille.

Liitto etsii seurakehittäjää! Olympiakomitean Tähtiseura-laatuohjelma edellyttää kultakin liitolta omaa yhdyshenkilöä, ja Sinettiseurojen muututtua Tähtiseuroiksi SITF etsii nyt sopivaa henkilöä toimimaan linkkinä liiton ja Olympiakomitean välillä. Oletko se sinä? Lue lisätietoa Tähtiseuroista Olympiakomitean sivuilta ja ota yhteyttä liiton hallitukseen sähköpostilla hallitus@taekwon-do.fi!

Muistathan, että seurat voivat selvittää vapaaehtoisten ohjaajien ja muiden työntekijöiden rikostaustan. Taustan voi selvittää jokaiselta seuratyöntekijältä, joka toimii palkkasuhteessa ja työskentelee lasten ja nuorten parissa. Rikostaustan selvittämistä suositellaan liiton toimintasuunnitelmassa. Lue tiedote rikostaustan selvittämisestä!

Tänä vuonna useat seurat viettävät juhlavuottaan: Itä-Suomen yliopiston seura juhli keväällä 15-vuotisjuhliaan, Sastamalan Taekwon-Do seura täyttää syksyllä 30 vuotta, Black Eagle Taekwon-Do 20 ja Taekwon-Do Tornio niin ikään 20 vuotta. Nyt 15-vuotisjuhlavuottaan viettävältä Taekwon-Do Centeriltä on luvassa historiikki lähiaikoina. Lämpimät onnittelut kaikille merkkivuotta viettäville seuroille! 

Lisäksi onnea myös Tampereen Taekwon-Do seuralle ja Black Eagle Taekwon-Dolle uusista kotisaleista!

Tanja Kangasniemi,
puheenjohtaja

Hanki lisenssi kaudelle 2018–2019

Uuden kauden lisenssi ja vakuutukset on avattu myyntiin Suomisportiin. Tarkemmat tiedot löytyvät viime kauden tapaan liiton verkkosivuilta. Tutustu ja osta lisenssi mahdollisimman pian!

>> Tutustu lisensseihin!
 

Tuomarointi tutuksi - lähde mukaan

Syyskaudella on monta hyvää tilaisuutta oppia lisää tuomaritoiminnasta - niin kilpailuissa kuin koulutuksissakin. Tule rohkeasti mukaan - seuraavat koulutukset järjestetään joulukuussa 2018 Tampereella ja tammikuussa 2019 Oulussa, ja seuraava tuomarointimahdollisuus on jo lokakuussa!

>> Lue lisää!
 


Laita viestiä hallitukselle tai asetu ehdolle syyskokouksessa

Liiton hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia, palautetta tai muuta infoa jäseniltä. Ota yhteyttä mielellään sähköpostilla osoitteeseen hallitus@taekwon-do.fi kaksi viikkoa ennen kokousta. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät linkin takaa.

Hallitus käsittelee asiat kokouksissa, joita on syyskaudella seuraavasti:

28.10.
25.11.
16.12.

Liiton syyskokouksessa Ylöjärvellä 17.11. valitaan hallitukseen uusia jäseniä. Lisäksi kokouksessa valitaan valiokuntavastaavat, poislukien maajoukkueen päävalmentaja. Ilmoittaudu ehdolle ottamalla yhteyttä: hallitus@taekwon-do.fi.
 

World Cup -kilpailut Australiassa

Kuva: Ari Kairala


Taekwon-Do Akatemian kisaryhmä valmistautuu kovaa vauhtia Australian Sydneyssä 26.–30.9.2018 pidettäviin World Cup -kilpailuihin.

Toiselle puolelle maailmaa kilpailemaan lähtee kaiken kaikkiaan seitsemän urheilijaa sekä joukkueenjohtaja sabum Antti Kukkonen, 4. Dan. Sabum Kukkosen lisäksi joukkueen valmennukseen on kesän aikana osallistunut muun muassa Suomen maajoukkueesta tutut sabum Jouni Aartola, 5. Dan, sabum Jari Ramberg, 4. Dan sekä boosabum Lotta Keränen, 2. Dan.

19. syyskuuta alkavan kisareissun aikana joukkueen kuulumisia voi seurata sekä Suomen ITF Taekwon-Don (@tkdfinland) että Taekwon-Do Akatemian (@tkdakatemia) Instagram Storyissa. Laita tilit seurantaan viimeistään nyt!

Olympiakomitea tukee seuroja - onko seurasi jo hakenut tukea? 

Olympiakomitea tulee seuratoimintaa monin tavoin, sillä esimerkiksi tuplaturvavakuutus tapahtumille säästää selvää rahaa seuroille. Tutustu mahdollisuuksiin ja hae tukea seurallesi!

Lue lisää

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Tammisaaressa 13.10.Värivöiden ja joukkueiden kilpailut järjestetään 13.10. Tammisaaressa. Järjestävänä seurana toimii RasBudo. Laita päivämäärä muistiin - nyt on hyvä alkaa miettiä joukkueita ja harjoitella koreografiat kuntoon!

>> Lue kilpailukutsu ja ilmoittaudu mukaan!
 

Torniossa juhlittiin 20-vuotiasta seuraa mestarin opissa

 


Taekwon-Do Tornio ry juhlisti 20-vuotista taivaltaan leirin merkeissä! Leirille oli saatu vieraaksi mestari Paul McPhail, 8. Dan, Uudesta-Seelannista leirin pääopettajaksi. 

Tulevia tapahtumiaWorld Cup 23.–29.9. Sydney, Australia
Maajoukkueleiri 29.–30.9. Tampere
Värivöiden ja joukkueiden kilpailut 13.10.
II-tason junioriohjaajakoulutus 19.-21.10. Pajulahti
European Cup 24.–28.10. Sibiu, Romania
Itsepuolustusleiri, 27.–28.10. Tampere
Taekwon-Do Akatemian syysleiri 3.–4.11. Oulu
Sastamalan Taekwon-Do seuran 30-vuotisjuhlaleiri 10.11. Sastamala
Pikku Tiikeri Cup 17.11. Ylöjärvi
SITF:n syyskokous 17.11. Ylöjärvi
II-tason junioriohjaajakoulutus 23.–25.11. Pajulahti
Nääshalli Cup 1.12. Tampere

>> Katso kaikki tapahtumat!

Liiton markkinointivastaava haussa


Viestintävaliokunta rekrytoi uusia jäseniä! Oletko intohimoinen Taekwon-Don ja markkinoinnin osaaja? Ota liiton markkinointi haltuun ja tule mukaan viestintävaliokuntaan.

Tarjoamme mahdollisuuden viedä SITF:n toimintaa uudelle tasolle ja toimia itsenäisesti omien resurssiesi mukaan. Liitto tarjoaa perehdytyksen tehtävään, joten hommissa ei jää yksin. Hae mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inka.khanji@taekwon-do.fi!