Harjoitukset aikuisryhmille edelleen tauolla 31.5.2021 saakka koronarajoitusten vuoksi, Veikkola ja Nummela

Jussi Somero
18.5.2021 klo 13:00

Aikuistoiminta edelleen tauolla 31.5.2021 saakka.

Toivottavasti saamme pitää kesävuorot kaikille ikäryhmille.
Vuorothan olisivat Vuorenmäellä tiistaisin ja torstaisin ajalla 8.-22.6. ja  3.-15.8.


Kunta tiedottaa seuraavasti:
=============================================

Koronarajoitukset Kirkkonummella 17.5.2021-31.5.2021

Lue koko tiedote: https://www.kirkkonummi.fi/koronarajoitukset-kirkkonummella-1752021-3152021

Kirkkonummen koronarajoitukset jatkuvat 31.5. saakka. Ainoa muutos on, että uimahalli avataan vuonna 1955 syntyneille ja sitä vanhemmille 17.5. lukien rajoitetusti. Uimahallia voivat myös edelleen käyttää ne henkilöt, joilla on erityisuimakortti tai senioriliikuntakortti +70v. Lue ohjeet uimahallin sivuilta: https://www.kirkkonummi.fi/uimahalli

Rajoituksista tiedotetaan seuraavan kerran viikolla 21.

Yleisötilaisuudet rajataan kuuteen henkilöön

 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä koskeva kielto järjestää sisä- ja ulkotiloissa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia on voimassa 17.5. - 31.5.2021. Etelä-Suomen aluehallintovirasto varautuu kuitenkin tekemään mahdollisia uusia päätöksiä nopealla aikataululla tilanteen niin vaatiessa.

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 6 (kuusi) henkilöä, edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.


Koronarajoitusten asteittainen avaaminen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut 31.5.2021 asti niin sanottua turvavälipäätöstä. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa - turvavälit on siis voitava säilyttää tilojen käytössä.

Kunnan yleisölle avoimet sen hallinnoimat alla mainitut julkiset tilat pidetään suljettuina 31.5.2021 saakka, alla selostetuin rajoituksin. Suositellaan, että yksityiset toimijat sulkevat/pitävät suljettuina vastaavat liikunnan ja vapaa-ajan tilat.


Kirjastot: Kirjasto on avannut asiakastiloja rajoitetusti 5.5.2021 alkaen. Kokoontumis- ja neuvottelutilat eivät ole käytössä. Kirjasto tiedottaa toiminnasta tarkemmin omilla sivuillaan.

Nuorisotalot: Nuorisotoimintaa toteutetaan kunnan lähiliikuntapaikoilla ja muilla kunnan ulkoalueilla. Tämän lisäksi edelleen jatketaan jalkautuvaa nuorisotyötä ja verkkonuorisotyötä.

Uimahalli: Uimahalli avataan vuonna 1955 syntyneille ja sitä vanhemmille 17.5. lukien rajoitetusti. Uimahalli tiedottaa tarkemmista ohjeista omilla sivuillaan. Uimahallia voivat myös edelleen käyttää ne henkilöt, joilla on erityisuimakortti tai senioriliikuntakortti +70v.

Väestönsuojan liikuntahalli, kuntosalit, muut sisäliikuntatilat ja koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö: Vuonna 2001 syntyneiden ja tätä nuorempien ohjattu harrastustoiminta on mahdollistettu erillisten ohjeiden mukaisesti 5.5.2021 alkaen.

Asukaspuistot: Asukaspuistojen ulkotoiminta on avattu 5.5.2021. Wc-tiloja saa käyttää tarvittaessa.

Kunnantalo: Kunnantalon ovet on avattu tavanomaiselle asioinnille 3.5.2021 alkaen.

Koska poikkeuksellinen tilanne jatkunee vielä kevätkaudenkin ja rajoitukset voivat vaihdella paikallisesti, kunnan hallinnoimat suuret kokoontumistilat, mukaan lukien koulujen tilat, eivät ole vuokrattavissa 31.5.2021 saakka.

Ryhmäharrastustoiminta

Mahdollisuuksien mukaan harrastustoimintaa toteutetaan etämuotoisena.

Ulkona ryhmäharrastustoiminta on sallittu kaiken ikäisille kokoontumisrajoitukset huomioiden. Myös ulkotiloissa suositellaan noudatettavan 2 metrin turvavälejä ja välttämään yhteiskuljetuksia.

Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä. Ulkotilojen pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina.

Vuonna 2001 syntyneiden ja tätä nuorempien ohjattu harrastustoiminta on mahdollistettu myös sisätiloissa 5.5.2021 alkaen rajoitetusti. Näistä vuoroista tiedotetaan erikseen vuorojenhaltijoita. Harrastustoiminta tulee toteuttaa erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti. Suurin mahdollinen ryhmäkoko on 10 henkeä. Toiminta tulee toteuttaa siten, että osallistujien välillä säilyy tosiasiallisesti 2 metrin turvaväli koko toiminnan ajan.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille yhteistyössä pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian kanssa.

Kunta suosittelee yksityisten toimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.

Rajoitukset ovat voimassa 31.5.2021 asti.