SITF uutiskirje 5/2021

Jussi Somero
18.5.2021 klo 12:00

SITF KEVÄTKOKOUS 23.5.2021

SITF järjestää kevätkokouksen 23.5.2021 klo 17:00 alkaen etänä Zoom-sovelluksella, johon kaikilla SITF:n jäsenseurojen jäsenillä on osallistumismahdollisuus. Käsittelyssä on sääntömääräisten asioiden lisäksi SITF:n toimintaohjeen päivittäminen ja valtakunnallisen suurleirin järjestäjäseuran valitseminen. Ilmoittautua voi mukaan lähettämällä viestiä hallitus@taekwon-do.fi 20.5. mennessä. 

Kokouksessa valitaan myös maajoukkueen uusi päävalmentaja ja juniorivaliokunnan valiokuntavastaava. Hakemuksesi voit vielä lähettää sähköpostilla osoitteeseen hallitus@taekwon-do.fi.

>> Lue virallinen kokouskutsu
 
 
SITF SEURAFOORUMI 30.5.2021

Kevään toinen seurafoorumi järjestetään seurojen toimihenkilöille sunnuntaina 30.5. Zoom-yhteydellä. Aiheena on "seura työnantajana". Mukana asiantuntijana Keski-Suomen Liikunta ry:n seurakehittäjä Laura Härkönen. Kutsut ovat saapuneet seurojen sähköposteihin. Ilmoittautuminen liiton sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä Tkdmanissa 28.5. saakka. Muistakaa ilmoittautua!
 
MENESTYSTÄ AETF:N E-KILPAILUSSA

AETF European Taekwon-Do Open E-Tournament 2021 - kilpailuihin osallistui Suomesta huikeat 77 osallistujaa kymmenestä seurasta. E-kilpailut käytiin 25.4.-5.5.2021 välisenä aikana liikesarjoissa, joukkueliikesarjoissa ja näytösottelussa. Suomalaisilla hienoja suorituksia, ja Suomeen saatiin yhteensä 21 mitalia niin kultaa, hopeaa kuin pronssia. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Kuva: Markku Rantanen

>> Kilpailun tulokset ja tunnelmakuvia
 
ET OLE YKSIN - VERKKOKOULUTUS 

Väestöliiton järjestämä Et ole yksin - verkkokoulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimijoille välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan. Koulutuksessa käsitellään paljon erilaisia aiheita oppimateriaalien, harjoitusten ja tehtävien avulla. Verkkokoulutus on kaikille avoin ja ilmainen, ja voit suorittaa sen milloin vaan!

>> Osallistu verkkokoulutukseen
 
TULEVAT TAPAHTUMAT

22.5. ITF:n Urheilupsykologiaseminaari
22.–23.5. TOK 3 – Taekwon-Do-ohjaajakoulutus 3, etänä
22.5. ITF:n urheilupsykologianseminaari, etänä
23.5. Suomen ITF Taekwon-Don kevätkokous, etäyhteys
26.5. Sparraa seurasi huippukuntoon - koulutuswebinaari, etäyhteys
29.5. Dan-koe I–V Dan, Oulu
30.5. SITF Seurafoorumi, etäyhteys
9.6. Sparraa seurasi huippukuntoon – koulutuswebinaari, etäyhteys
12.–13.6. Taekwon-Do Akatemian kesäleiri

>> Katso kaikki tulevat tapahtumat