SITF uutiskirje 3/2022

Jussi Somero
29.3.2022

KEVÄT TUO TAPAHTUMIA TAKAISIN!

Edellinen uutiskirje ilmestyi tammikuussa, jolloin uutisointiin useista tapahtumien siirtymisistä koronaviruspandemian kiihtymisen ja sitä seuranneiden rajoitusten vuoksi. Nyt kevät tuo kuitenkin paljon lisää erilaisia tapahtumia, joita keskitymme käsittelemään tässä uutiskirjeessä.

Ensin kuitenkin muistellaan vähän menneitä...
VUODEN ANSIOITUNEET PALKITTIIN SEURAFOORUMIN YHTEYDESSÄ

Suomen ITF Taekwon-Do ry julkisti vuoden 2021 palkittavat ansioituneet sunnuntaina 30.1.2022 etänä pidetyn SITF:n Seurafoorumin yhteydessä. Uudistetussa palkitsemisprosesissa jäsenseurat saivat esittää liitto- sekä seuratason toimijoita ja tapahtumia ehdokkaiksi, joiden joukosta lopulta palkittavat valittiin avoimen äänestyksen kautta. Äänestys oli avoin kaikille lisenssin maksaneille SITF:n jäsenseurojen jäsenille.
  • Vuoden kilpailija 2021: Mira Sjövall, Black Eagle Taekwon-Do
  • Vuoden tuomari 2021: Saija Aalto, Tigers Taekwon-Do Tampere
  • Vuoden juniori 2021: Erika Kiviniemi, Jyväskylän ITF Taekwon-Do
  • Vuoden vaikuttaja 2021: Henri Savilampi, Taekwon-Do Akatemia
  • Vuoden valmentaja 2021: Milla Suorsa, Jyväskylä ITF Taekwon-Do
  • Vuoden tapahtuma 2021: Suurmestari Nardizzin etäleiri, Taekwon-Do Akatemia
  • Vuoden seura-aktiivi 2021: Eerika Leppänen, Taekwon-Do Akatemia
  • Vuoden Taekwon-Do-teko 2021: Tampereen yliopiston Taekwon-Don joulukalenteri
  • SITF:n erikoispalkinto: Mestari Thierry Meyour, 8. Dan
Lue perustelut palkituista nettisivuiltamme >>

Palkitut tulevat saamaan palkintonsa sertifikaatteineen SM-ja Kevät Cup -kilpailuiden yhteydessä Torniossa. Suuret onnittelut kaikille palkituille ja lämmin kiitos kaikille valintoihin osallistuneille!


 
SM- JA KEVÄT CUP -KILPAILUT TORNIOSSA!

Vuoden ehkäpä tärkein kotimainen Taekwon-Do tapahtuma on jo aivan ovella, kun ensi lauantaina 4.2.2022 kisataan Taekwon-Don mustien vöiden SM- ja värivöiden Kevät Cup -kilpailut Putaan urheiluhallilla Torniossa! Perinteisesti kilpailuiden paikka olisi ollut helmikuussa, mutta koronaviruspandemia siirsi tapahtumaa toisena vuotena peräkkäin ja näin ollen värivöiden kilpailu koki jälleen nimenmuutoksen.

Ilmoittautumisaika kisoihin on tätä kirjoittaessa jo päättynyt, mutta ei hätää - jos vaikkapa oman seuran kisakyydeissä on vielä tilaa, niin myös katsojat ovat tervetulleita tapahtumaan ja osallistuminen on heille maksutonta. Järjestävää Tornion Taekwon-Do seuraa voit toki tukea käyttämällä kisakioskin palveluja. Katsomossa kannustajien tulee pysyä omassa porukassa, käyttää kasvomaskia ja pitää turvaväli oman seurueen ulkopuolisiin mahdollisuuksien mukaan.

Kun olet kisamatkalla kilpailijana, huoltajana, tuomarina, toimitsijana tai katsojana, muista käyttää somessa kilpailuiden virallisia tunnisteita #sitfsm2022 ja #sitfkevätcup2022. Instagram-tarinoissa voit halutessasi merkitä lisäksi SITF:n tilin @tkdfinland, jolloin voit päästä mukaan tarinoihimme.

SITF:n Viestintä- ja markkinointivaliokunta on paikan päällä dokumentoiimassa kisoja ja välitämme kuvamateriaalia some-kanaviimme, sekä kisojen jälkeen nettisivuille.

Kisojen aikataulun ja muuta lisätietoa löydät
nettisivujemme uutisten info-artikkelista >>
MESTARI THIERRY MEYOURIN LEIRI TAMMISAARESSA

Rasbudo ITF Taekwon-Do järjestää 9.4.2022 Black Eagle Taekwon-Don päävalmentajan, Mestari Thierry Meyourin 8.Dan ohjaaman leirin Tammisaaressa. Toisena opettajana leirillä on moninkertainen MM- ja EM-mitalisti Mira Sjövall 3.Dan, joka on niin ikään Black Eagle Taekwon-Don opettajia. Sabumnim Sjövall vetää leirin ensimmäisen tunnin, joka on suunnattu 9-12-vuotiaille lapsille. Leirin muu ohjelma on avoin kaikille yli 12-vuotiaille Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen harrastajille, jotka ovat vyöarvoltaan vähintään 6.gup.

Leirin viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.4. tulevana lauantaina, joten vielä ehdit mukaan! Lisätietoja löydät uutisistamme >>
 
SITF SEURAFOORUMI 10.4. - AIHEENA ERILAISET OPPIJAT

Seuraava SITF Seurafoorumi järjestetään 10.4. etänä Zoom -sovelluksessa klo 15:00-16:30. Seurafoorumi on tarkoitettu seurojen toimihenkilöille ja tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta liiton seurojen kesken.

Teemana tällä kertaa on erilaiset oppijat ja vieraana sen tiimoilta erityisopettaja sekä varhaiseritysopettaja Miina Puhuri. Ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain TKDMAN:iin viimeistään 8.4! Voit lähettää etukäteen kysymyksiä joihin toivoisit saavasi vastauksen osoitteeseen seurakehittaja@taekwon-do.fi
 
TOK 0 -ETÄESITTELYSEUROILLE 13.4.

SITF:n koulutusvaliokunta järjestää keskiviikkona 13.4.2022 klo 17.30-18.30 jäsenseurojemme ohjaajille ja kouluttajille suunnatun napakan infotilaisuuden Taekwon-Don perusteet (TOK0)-koulutukseen liittyen zoomin välityksellä.
 

Infotilaisuuden tavoitteena on antaa eväät seurojen ohjaajille ja kouluttajille SITF:n Taekwon-Don perusteet-koulutuksen omatoimiseen järjestämiseen seuroissa kautta maan. Infotilaisuudessa käydään läpi mikä on TOK0 ja miksi sellainen on kehitetty, mitä se sisältää, miten se on rakennettu ja, kuinka sitä voi seuroissa hyödyntää.

Ilmoittautumiset viimeistään 11.4.2022 mennessä.

Oulun kevätleiri 2022

Taekwon-Do Akatemia järjestää perinteisen Oulun kevätleirinsä 23.-24.4. Rajakylän koululla. Leirin pääopettajana toimii mestari Mikko Allinniemi 7.Dan, apunaan tuore 5.Dan sabumnim Antti Kukkonen, sekä muita Taekwon-Do Akatemia opettajia.

Leirille on ennakkoilmoittautuminen jolla saa hieman edullisemman hinnan. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu seuroittain TKDMAN:iin viimeistään 16.4.  
 
SUURI BUDOLEIRI TULEE TAAS!
Kamppailulajien perinteikäs 8-14 vuotiaiden Suuri Budoleiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla Tampereella 10.-12.6.2022. Ilmoittautuminen Suomisportissa on avoinna 25.5. mutta paikkoja on vain 25, joten ole nopea! Lisätietoja >>
LISÄÄ TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia on kevään edetessä luvassa, joista seuraava huhtikuun puolinvälin tienoilla ilmestyvää uutiskirjettä odotellessa kannattaa pitää mielessä nämä ja lisäksi kannattaa tietysti tarkkailla tapahtumakalenteria ja muita SITF.n viestintäkanavia.
 

- 26.4-1.5. EM-kilpailut 2022, Kroatia

- 7.5. Akatemia Open 2022, Kempele
- 14.-15.5. HYTKD:n 20-vuotisjuhlaleiri, Espoo
- 28.5. Mustan vyön kokeet (1.-5.dan), Oulu


>> Lisää tapahtumakalenterista