SITF uutiskirje 5/2023

Jussi Somero
19.5.2023

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n
uutiskirje 5/2023

 
Uutisia
 

SITF:n suurleiri 2023 - ilmoittaudu viimeistään 25.5.

Suomen ITF Taekwon-Don valtakunnallinen suurleiri järjestetään 16.-18.6.2023. SITF:n valtakunnallinen Suurleiri järjestetään nyt toista kertaa! Suurleiri on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa harrastajat ympäri Suomen viikkoa ennen juhannusta.
Tällä kertaa suuntaamme kesäkuussa Tampereelle, kun SITF, Sastamalan Taekwon-Do seura ja Taekwon-Do Center kutsuvat meidät Varalan urheiluopiston hulppeisiin puitteisiin. Leirin ohjelmassa on toimintaa sisällä ja ulkona (säävaraus), sekä Taekwon-Doa että muuta mukavaa.
Varalassa kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan – majoitus, liikunta- ja luentotilat, ravintola, kahvio ja rantasaunat. Suurleirille kannattaa tulla koko perheen kanssa. Varalassa ja Tampereella riittää tekemistä myös niille, jotka eivät osallistu Taekwon-Do-harjoituksiin.

Kuvat: Ari Kairala, Varalan urheiluopisto ja Markku Rantanen
Kuva: Markku Rantanen

Leiri on avoin kaiken ikäisille lisenssin maksaneille SITF:n jäsenseurojen jäsenille, valkoisista mustiin vöihin. Tänä vuonna kannustamme erityisesti myös kaikkia yli 60-vuotiaita harrastajia mukaan leirille. Heille on tarjolla myös omaa ohjelmaa sekä alennettu osallistumismaksu.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu oman seurasi
kautta viimeistään 25.5.


Huomaathan, että kaikki ilmoittautumiset sekä majoitusvaraukset tehdään siis vain TKDMAN:in kautta seuroittain, ei suoraan Varalasta. Leirimaksut laskutetaan seuroittain.
Lisätietoja: taekwon-do.fi/sitf-suurleiri-2023
 

Suomelle neljätoista mitalia Romanian EM-kilpailuista!

Kuva: Laura Nikkola-Kuusisto
Katso lisää EM-kisojen kuvia>>


Taekwon-Don EM-kilpailut käytiin Romanian Cluj-Napocassa 25.-29.4.2023. Suomi saavutti kilpailuista komeasti kolme kultaa, kolme hopeaa ja kahdeksan pronssia, joista viisi henkilökohtaista ja kolme joukkuelajeista. Tämä neljäntoista mitalin saldo on Suomelle kaikkien aikojen paras.
Lue lisää EM-kisatuloksista
 

Ensimmäiset maajoukkuevalinnat MM-kilpailuihin tehty

Kuva: Michael Holler / SITF

Maajoukkueen valmennusjohto tiedottaa tehneensä ensimmäiset valinnat Tampereella 4.-10.9.2023 kilpailtaviin MM-kilpailuihin. Toisen ja viimeisen valintakierroksen tulokset julkistetaan 30.6.-2.7. Varalan urheiluopistolla pidettävän maajoukkueleirin jälkeen. Lämpimät onnittelut kaikille nyt valituille!

Lue nettisivuiltamme, ketä valittiin >>
 
 

Hae vapaaehtoiseksi MM-kilpailuihin viimeistään 31.5.

Vapaaehtoisten haku ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa järjestettäviin MM-kilpailuihin on parhaillaan käynnissä ja päättyy 31.5.2023. Paljon on jo hakemuksia tullut, mutta vielä mahtuu mukaan!

Kilpailut käydään 4.-10.9.2023 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Jos haluat päästä kokemaan kisat uudella tavalla ja kurkistaa kisojen kulisseihin, hae mukaan nyt!

 

MM-kisojen onnistuminen vaatii vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Löydämme varmasti jokaiselle omannäköisen vapaaehtoistyön. Sinun ei tarvitse olla Taekwon-Do-asiantuntija, riittää että sinulla on antaa aikaasi, halua olla mukana ja iloista mieltä. Myös alaikäisten on mahdollista osallistua vapaaehtoistyöhön. Tule mukaan koko viikoksi, pariksi päiväksi tai vaikka muutamaksi illaksi.

 

Tehtäväkuvaukset on nyt listattu kisojen verkkosivuilla, joten katso mihin tehtävään sopisit parhaiten ja hae mukaan mahdollisimman pian. Tarjolla on pestejä muun muassa kisojen rakentamiseen ja purkuun, akkreditointiin, mediatiimiin, kehäohjaajaksi tai kisalääkäriksi.

 

Tule mukaan, tehdään yhdessä Tampereen kisoista ITF:n historian upeimmat kilpailut!

Lue lisää ja hae mukaan
 

SITF:n kevätkokous sunnuntaina 21.5. klo 15:00 Torniossa ja etänä

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 21.5.2023 klo 15:00 Torniossa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.

Kokoukseen voivat osallistua kaikki Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen jäsenet. Huomaathan kuitenkin, että kaikilla seuran äänivaltaa käyttävillä virallisilla kokousedustajilla tulee olla seuransa valtakirja (ks. säännöt).

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen hallitus@taekwon-do.fi 18.5.2023 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita tuletko kokoukseen läsnäolevaksi vai etäyhteydellä. Etäyhteydellä ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa mihin sähköpostiin lähetämme Zoom-linkin. Zoom-linkki lähetetään hetki ennen kokousta.

Tarkemmat tiedot käyvät kokouskutsista, jonka liitteenä esityslista ja valtakirjapohja.

Kokouskutsu (PDF)
 
Kuva: Markku Rantanen

Sastamalan Taekwon-Do seura ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestivät vuoden ensimmäisen Black Belt Cupin osakilpailun ja samassa yhteydessä myös värivyökilpailut lauantaina 12.5.2023 Sastamalassa, Sylvään koulun liikuntasalissa. Kilpailuissa oli mukana lähes 130 osallistujaa 14:sta eri seurasta. Erityisen ilahduttavaa oli paikalla nähty suuri junioriokilpailijoiden osuus ja heidän paikalle katsomoon tuoma yleisömäärä.
Lue lisää tuloksista
 
Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do (Kuopio + Joensuu) järjestää kevätleirin lauantaina 20.5.2023 Kuopiossa. Leiripaikkana toimii Studentia (Yliopistonranta 3, 70600 Kuopio). Leirillä ohjaajina toimivat sabumit Karim Khanji ja Jani Salmivaara.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Suomisportissa >>
MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA:

- 19.5. VOK1 webinaari 3, etäyhteys
- 20.5. Online ITF Umpire Course, etäyhteys
- 27.5. Taekwon-Do Akatemian dan-koe1.-5.dan, Oulu
- 27.5. Alueellinen maajoukkueleiri, Tampere
- 9.6. Suuri budoleiri, Tampere
- 10.6. Alueellinen maajoukkueleiri, Oulu
- 10.6. TamTKD:n dan-koe 1.-3. dan, Tampere

Lisätietoja nettisivujemme kalenterissa