SITF uutiskirje 1/2024

Jussi Somero
12.1.2024

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n
uutiskirje 1/2024

 
Uutisia
 

Lisenssit ja vakuutukset kaudelle 2024 myynnissä!

Kuva: Michael Holler / SITF

Lisenssit vuodelle 2024 ovat nyt myynnissä! ? SITF:n lisenssikausi on tähän asti alkanut ja päättynyt syksyisin (1.9.-31.8). Kevätkokouksessa 2023 lisenssikausi päätettiin muuttaa kalenterivuodeksi (1.1.-31.12.) ja muutos on tullut voimaan nyt vuoden vaihtuessa.

Kaikilla SITF:n jäsenseurojen harrastajilla tulee olla voimassaoleva lisenssi, joka on edellytyksenä liiton ja sen jäsenseurojen alaisiin harjoituksiin ja tapahtumiin osallistumiselle.
Lue lisää eri vaihtoehdoista
 

Vuoden palkittavat 2023 -äänestys

Kuva: Joni Tuohimaa / SITF

 

Suomen ITF Taekwon-Don vuoden 2023 palkittavat -äänestys on käynnissä! On aika tullut muistaa viime vuoden seura- ja liittotoimijoita, sekä vuoden tapahtumia. Ehdokkaita on useissa eri kategorioissa ja jo ehdokkaaksi nimeäminen seurojen toimesta on tunnustus! Nyt teillä seurojemme jäsenillä on mahdollisuus äänestää.

Äänestemään pääsevät kaikki, joilla oli lisenssi 31.12.2023 päättyneelle kaudelle. Äänestäminen tapahtuu Hejmo-järjestelmässä johon olet saanut linkin ja henkilökohtaisen koodin sähköpostiisi. Äänestys päättyy 24.1.2024 ja palkitsimiset tapahtuvat Jyväskylässä SM- & HelmiCup -kilpailuiden yhteydessä helmikuun alussa.
Katso ketä on ehdolla
 
 

Uusi hallitus järjestäytyi

Kuva: Ari Kairala / SITF

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n puheenjohtajan nuija vaihtoi haltijaa vuoden vaihtuessa uuden puheenjohtajan Tarja Korhosen (kuvassa oikealla), aloitettua tehtävässä.

Uusi hallitus järjestäytyi sunnuntaina 7.1.2024 ja valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Ville-Petteri Ukonahon sekä sihteeriksi Eerika Leppäsen.

Lämmin kiitos Tanja Hammare (kuvassa vasemmalla) kuudesta vuodesta lajiliittomme puheenjohtajana. Suuret kiitokset myös rahastonhoitajana toiminut Laura Nikkola-Kuusisto (2010-2013 ja 2016-2023), sekä muut vuoden vaihteessa pois jääneet hallitustoimijat.
Lue lisää SITF:n hallituksesta
Tulevia tapahtumia
 

SM- & HelmiCup -kilpailut Jyväskylässä 3.- 4.2.

Kuva: Joni Tuohimaa / SITF

Jyväskylän ITF Taekwon-Do ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestävät Taekwon-Don suomenmestaruuskilpailut mustille vöille ja HelmiCup -kilpailut värivöille Vaajakosken liikuntahallilla 3.-4.2.2024.

Kilpailuissa käydään SM-sarjat mustille vöille A-junioreiden ja aikuisten kilpailuluokissa. Lisäksi kilpaillaan värivöiden HelmiCup-sarjat sekä lasten että aikuisten kilpailuluokissa.

Ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy lauantaina 20.1.2024! Ilmoittautuminen tapahtuu oman seuran kautta. Tervetuloa Jyväskylään!
Lisätietoja kilpailusivustolla
 
Kuva: Joni Tuohimaa / Taekwon-Do Akatemia

 

Taekwon-Do Akatemia ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestävät Akatemia Open -kilpailut oulussa 20.1.2024.  Tapahtumassa käydään mustien vöiden Black Belt Cup -osakilpailu 1/2024 sekä Diesel Cupin ja värivöiden kilpailut.

Akatemia Open on hyvä valmistelukisa ennen Jyväskylässä kaksi viikkoa myöhemmin kilpailtavia SM- ja HelmiCup-kisoja!

Kilpailuissa on sarjat sekä lapsille että aikuisille kaikissa SITF:n kilpailusääntöjen mukaisissa ikä- ja vyöarvoluokissa yli 45-vuotiaiden sarjoihin saakka. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään  perjantaina 12.1.2024. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain Kihapp-järjestelmään.

 
Lisätietoja nettisivuillamme
 

Kamppailulajien yhteinen seniorikamppailun ohjaajakoulutus 17.2.

Kuva: Markku Rantanen / SITF

Onko seurallanne mielenkiintoa laajentaa toimintaa ikääntyviin? Toimiiko seurassanne jo ikääntyvien omia harrastusryhmiä? Oletteko kiinnostuneita käynnistämään senioritoimintaa?

Tule mukaan kouluttautumaan kamppailulajien yhteiseen seniorikamppailun ohjaajakoulutukseen 17.2.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tapanilan Erän Karaten ja kamppailulajiliittojen kanssa. Mukana taekwon-do, judo, karate, taido, nyrkkeily, taekwondo (WT), muay thai, hokutoryu ju-jutsu, miekkailu ja nykyaikainen 5-ottelu. Ilmoittautuminen 7.2. mennessä Suomisportissa.
Lue lisää ja ilmoittaudu
 

Black Eagle Legends Seminar Tampereella 17.-18.2.

Kuva: Black Eagle Taekwon-Do

Black Eagle Taekwon-Do järjestää Black Eagle Legends Seminar 2024:n 17.-18.2.2024. Opettajina leirillä ovat sekä Taekwon-Dossa, että potkunyrkkeilyssä (WAKO) menestystä niittäneet Tyra Barada (Slovenia),  Sam Delrock (Alankomaat) ja Mira Sjövall (Suomi).

Seminaari on avoin kaikille vähintään 10-vuotiaille ja vyöarvoltaan vähintään 8.gup SITF:n jäsenseurojen harrastajille, joilla on voimassa oleva lisenssi.

Lisätietoja
 
MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA:

- 2.3.2024: Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do Kuopion 20-vuotisjuhlaleiri
- 2.3.2024: Alueellinen maajoukkueleiri, Pohjoinen, Oulu
- 9.3-10.3.2024: Black Eagle Open V
- 16.3.-17.3.2024: International Kids Course (IKC), Jyväskylä
- 23.3.-24.3.2024: Maajoukkueleiri, Varala, Tampere

Lisätietoja nettisivujemme kalenterissa