Lisenssi kaudelle 2024

Jussi Somero
12.1.2024

Miksi hankkia lisenssi?
 

Kaikilla liiton harrastajilla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi.

Lisenssin lisäksi vakuutusvaihtoehtoja on Kuusi:

1. A-superlisenssi yli 18-vuotiaille kilpailijoille,
2. alle 18-vuotiaille tarkoitetut B1- ja
3. B2-lisenssit
,
4. yli 18-vuotiaille harrastajille tarkoitettu harrastajalisenssi,
5. yksittäiseen kilpailuun osallistumisen mahdollistava kertalisenssi
6. sekä liittolisenssi, jossa ei ole lainkaan Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutusta.

 

LISENSSIKAUSI KESTÄÄ 1.1.–31.12.2024 VÄLISEN AJAN.
Tilaa itsellesi vakuutuksellinen tai vakuutukseton lisenssi

 

Liiton ja sen jäsenseurojen alaisiin harjoituksiin ja tapahtumiin osallistuminen edellyttää maksettua liittolisenssiä. Näitä tapahtumia ovat muun muassa vyökokeet, kilpailut, leirit ja koulutukset.

Tutustu lisenssiin ja vakuutusvaihtoehtoihin, ja löydä itsellesi parhaiten sopiva yhdistelmä. Ostamalla lisenssin sitoudut noudattamaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntöjä ja määräyksiä.

 

Tilaa itsellesi lisenssi ja vakuutus »

Lisenssejä hallinnoidaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin ostaminen vaatii kirjautumisen Suomisport-järjestelmään.

SITF:n tietosuojaseloste »

VALITSE ITSELLESI PARHAITEN SOPIVA YHDISTELMÄ

Suomisport-järjestelmässä ensimmäisessä vaiheessa valitaan ostettavaksi lisenssi. Suomen ITF Taekwon-Do ry tarjoaa kaikille harrastajille yhden ja saman lisenssityypin eli Liittolisenssin (32 €). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

Seuraavassa vaiheessa valitaan mahdollinen Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutus, jonka hinta lisätään Liittolisenssin hintaan. Vaihtoehtoja on viisi:

1. Sinulla on jo oma tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?
Tällöin oikea valinta on pelkkä Liittolisenssi (32 €). Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumiseen sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Oletko yli 18-vuotias (synt. 2005 tai aiemmin) ja haluat kilpailla?
Tällöin oikea valinta on A-supervakuutus (430 €). A-supervakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset A-supervakuutus.

3. Oletko alle 18-vuotias (synt. 2006 tai myöhemmin)?
Tällöin oikea valinta on B-vakuutus, joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-vakuutukset on jaettu ikäluokan mukaan B1-vakuutukseen (180 €) ja B2-vakuutukseen (110 €). Erona hinnan lisäksi on se, että 2006-2011 syntyneille tarkoitetussa B1-vakuutuksessa on omavastuu 100 € ja 2012 ja myöhemmin syntyneille tarkoitetussa B2-vakuutus 0 €. Vakuutus kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). B2-vakuutus on voimassa tuoteselosteessa määritellyissä tilanteissa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa. Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset B-vakuutuksen.

4. Oletko yli 18-vuotias (synt. 2005 tai aiemmin), et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?
Tällöin oikea valinta on Harrastajavakuutus (240 €). Harrastajavakuutus kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä sillä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset harrastajavakuutuksen.

5. Haluat pääosin vain harrastaa, mutta silloin tällöin osallistua johonkin kilpailuun?
Tällöin oikea valinta on Liittolisenssin ja/tai Harrastajavakuutuksen lisäksi ostettava, viikon kerrallaan voimassa oleva seitsemän vuorokauden (7 vrk) vakuutus  (55 €), jossa ei ole ikärajoitusta. 7 vrk vakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta) ja sen voit ostaa missä vaiheessa kautta tahansa. 7 vrk vakuutuksen yhteydessä on suoritettava palvelumaksu (2 €).

LISENSSIN JA VAKUUTUKSEN OSTO

Tämän sivun alareunasta löydät kuvallisen ohjeistuksen, miten ostat lisenssin ja vakuutuksen Suomisport-järjestelmässä. Muista valita oikea laji eli ITF Taekwon-Do (lajiliitto: Suomen ITF Taekwon-Do ry) ja oikea seura Sonkal Veikkola Taekwon-do. Alaikäisen lapsen huoltaja voi rekisteröityä Suomisport-järjestelmään omilla tiedoillaan ja sen jälkeen lisätä omaan profiiliinsa yhden tai useamman lapsen, joille voi ostaa lisenssejä ja vakuutuksia. Ongelmatilanteessa ota yhteys liiton lisenssivastaavaan lisenssit(a)taekwon-do.fi.

LISENSSIVAKUUTUKSEN KOROTTAMINEN

Lisenssiä voi tarvittaessa korottaa Suomisport-järjestelmässä. Voit esimerkiksi ostaa jo aiemmin hankkimasi Liittolisenssin ohelle Sporttiturva-vakuutuksen, ostaa ennen kilpailua viikon kerrallaan voimassa olevan Kertalisenssin tai korottaa Harrastajalisenssivakuutuksesi A-superlisenssiin. Korotus onnistuu vain halvemmasta lisenssi-/vakuutustyypistä kalliimpaan.